THUISBEZORGD

VANUIT UW LUIE STOEL GEMAKKELIJK UW BALLONNEN EN FEESTARTIKELEN BINNEN 24 UUR THUISBEZORGD!

Bij De Ballonnengigant shopt u gemakkelijk en snel vanuit uw luie stoel. Bestelt u vóór 15.00 uur, dan wordt uw bestelling de volgende dag al thuisbezorgd door PostNL. In een straal van 15 km rondom Gennep, is er de unieke regiobezorgservice vanuit ons centrale magazijn. Deze service biedt de mogelijkheid om uw bestelling GRATIS in huis te hebben bij een besteding vanaf €25,00*

Tijdens uw bestelproces ziet u aan de hand van uw postcode of u in aanmerking komt voor deze service. Komt u niet in aanmerking voor de regiobezorgservice, dan zijn onze standaardverzendkosten € 4,95 Onze kadoballonnen worden verzekerd verzonden, eveneens voor €4,95.

Vanaf €100,00 worden webshop bestellingen gratis bezorgd (uitgezonderd vulling van de kadoballonnen).

Onze Grimas schmink kan op afspraak in Gennep bekeken en gekocht worden. Ook is er de mogelijkheid om op afspraak heliumgevulde ballonnen of andere feestartikelen af te halen. Neemt u hiervoor contact met ons op voor alle mogelijkheden. Ballondecoraties vallen buiten de webshoporders, deze kunnen niet via PostNL worden verzonden. Wij maken graag voor u een prijsopgave voor de bezorgkosten, neemt u dan even contact met ons op.

*Bij besteding vanaf € 25,00 in onze webshop. Onder de €25,00 betaalt u slechts €1,99