Feestelijke ballondecoraties geschikt voor iedere gelegenheid

Onze ballondecoraties vormen een perfecte aanvulling voor de aankleding van iedere locatie. Een kale bedrijfshal krijgt een feestelijke uitstraling en zelfs de meest ingerichte feest locatie krijgt er een extra dimensie bij. Alle mogelijke kleuren van onze ballondecoraties worden in overleg met u zorgvuldig uitgekozen. Kies bijvoorbeeld uw eigen bedrijfskleuren, of voor stem uw keuze af op een bepaald thema. De keuze is geheel aan u. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Laat je inspireren voor de mooiste ballon decoraties

Bekijk ons assortiment in onze webshop, hier vindt u een overzicht van onze diverse decoraties in verschillende kleuren. Inspiratie nodig? Kijk dan eens naar onze fotogalerij. Hier ziet u sfeerbeelden van reeds geplaatste decoraties en gerealiseerde decoratie projecten.

Ballon decoraties
Bekijk ons uitgebreide assortiment ballon decoraties en accessoires

De allerbeste kwaliteit tegen de beste prijs

Voor al onze ballondecoraties geldt dat wij uitsluitend werken met A-kwaliteit ballonnen. Onze decoraties bestaan vrijwel altijd uit zogenaamde "one-way" materialen, dat wil zeggen dat ze na afloop niet meer door ons opgehaald of verwijderd hoeven te worden. Dit scheelt u weer in de kosten.

Een eyecatcher op elk event

Naast onze decoraties voor de zakelijke markt leveren wij ook ballondecoraties aan particulieren. Onze decoraties zijn echte eyecatchers en vindt u terug op elk event. Denk hierbij aan tal van gelegenheden zoals een opening, open dag, actieperiode, marketingactie, jubileum, bedrijfsfeest, evenementen, festival, afscheidsfeest, bedrijfsborrel of thema-feest. Vraag  bij ons geheel vrijblijvend een offerte aan.

Onze ballonnen staan garant voor veiligheid

Overigens is goed te weten dat al onze ballon decoraties geheel brandveilig zijn. Zowel onze helium gevulde als lucht gevulde ballonnen zijn niet brandbaar. In alle opzichten doet u er dus goed aan om aan De Ballonnengigant uw ballondecoraties uit te besteden, wij hebben een enorme (technische) kennis over de ballonnen en alles wat daarbij komt kijken. Bovendien is het goed te weten dat al onze latexballonnen gemaakt zijn van 100% natuurlatex en vrij zijn van nitrosaminen. Onze ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar en zijn we daarmee milieubewust mee bezig. Zo ontmoedigen wij ballonwedstrijden of het oplaten van heliumballonnen. Wij adviseren u graag over mogelijke alternatieven. 

Van standaard ballonnen tot unieke decoraties 

Naast de "standaard" pakketten leveren wij onder andere tafel- en vloerdecoraties, ballonpilaren en ballonbogen. Maar dit is nog niet alles. Wij voorzien u graag van een uniek, persoonlijk concept. Onze grote voorraad ballon decoraties maakt het mogelijk om binnen no-time uw feest nét dat beetje extra te geven. Zoals ieder feest uniek is, is dit ook zo met onze decoraties. Laat je verrassen door de mogelijkheden die onze ballonnen bieden, creativiteit staat voorop!

Bekijk ons uitgebreide assortiment ballon decoraties en accessoires