Kadoballon Communie Groter

€ 16,95

Meer informatie

Een hele originele manier om geld te geven!


U arriveert met een grote, lichte doos... Als de ontvanger de doos opent, wordt deze blij verrast met een mooie grote, maar vooral feestelijke ballon, gevuld met geld.


Het geldbedrag kunt u hier zelf invullen. Wij adviseren altijd alleen briefgeld te kiezen. De grote ballon wordt aangevuld met gekleurde ballonnetjes en kleurrijke confetti. Het geheel wordt afgewerkt met ballonnetjes bovenop de grote ballon en krullint. Tevens ontvangt u hierbij een speciale ring, waar de ballon op kan blijven staan.


Extra info: De ballon is met lucht gevuld en blijft weken tot maanden staan. De ballon wordt onder invloed van UV-licht dof, houdt hem daarom tot het moment dat u hem geeft in de meegeleverde doos. Zo bent u er van verzekerd dat de ballon mooi is als u hem kado geeft. De ballon wordt verzekerd en aangetekend verzonden. LET OP: Online worden alleen bedragen geaccepteerd die afgerond worden op € 5,00. Uit risico-overwegingen dat de ballon onderweg kapot zal gaan door kleingeld / muntgeld accepteren wij geen orders die niet zijn afgerond op € 5,00

Wilt u de ballon persoonlijker, uitbreiden met bijv. een folieballon bovenop of iets specialers? Neemt u dan contact met ons op voor meer mogelijkheden.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

1 Andere producten in dezelfde categorie: