Ballonnen bedrukken

Ballonnen met een persoonlijke boodschap

De Ballonnengigant is de juiste partner wanneer u op zoek bent naar bedrukte ballonnen en alles wat daarbij hoort zoals sluitlinten, draagstaafjes volgens de nieuwste wetten (biologisch afbreekbaar en dus niet van plastic) en natuurlijk helium. Wij bieden zéér concurrerende prijzen in combinatie met een gunstige levertijd, wat van ons één van de leiders op het gebied van bedrukte ballonnen maakt.

1002Bedrukkingen_1.jpg

Bedrukte ballonnen in verschillende prijsklassen

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment ballonnen binnen verschillende prijscategorieën. Download onze prijslijst voor een volledig overzicht van alle prijzen in ons assortiment bedrukte ballonnen. LET OP: Gezien onze scherpe prijsstelling bedrukken wij standaard ballonnen vanaf 1000 stuks!
Prijslijst bedrukte ballonnen

Onze ballonnen voldoen aan alle kwaliteit- en veiligheidseisen

Onze ballonnen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en zijn daarom gedrukt in qualityprint. Ook voldoen onze ballonnen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen. Onze ballonnen zijn vrij van schadelijke stoffen zoals nitrosaminen. Uiteraard is het mogelijk om uw bedrukte ballonnen te verwerken in onze decoraties. De ballonnen zijn gemaakt van 100% natuurlatex en daardoor voor 100% biologisch afbreekbaar.
Bekijk onze prijslijst op het gebied van bedrukte ballonnen

Naast onze standaard prijslijst kunnen we u ook voorzien in fullcolour bedrukkingen. Hiervoor ontvangen wij graag uw logo en adviseren u graag over de mogelijkheden. Het aantal drukkleuren en beeld is hierin bepalend voor uw offerte. Een fullcolour bedrukking op onze ballonnen gaan daarom altijd op aanvraag en geschieden op basis van een offerte.

Op zoek naar Reuzenballonnen?

De Ballonnengigant levert ballonnen in diverse maten, we kunnen de ballonnen bedrukken tot wel 210cm in doorsnede!
Bekijk hier onze prijslijst voor bedrukte reuzenballonnen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u een specifieke vraag of informatie voor uw unieke event? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Vermeld in uw offerte in ieder geval de volgende punten:

  • De gewenste ballonmaat
  • Ballonkleur(en)
  • Het aantal ballonnen
  • Enkel- of dubbelzijdige bedrukking
  • Het aantal drukkleuren

Wanneer u naast deze gegevens ook het gewenste logo in .EPS-formaat aanlevert, kunnen wij uw aanvraag indien wenselijk direct verwerken.

Ballonnen in verschillende kleuren en maten

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment ballonnen in verschillende kleuren en maten. Download ook onze kleurenkaart voor een volledig overzicht van alle beschikbare kleuren en drukformaten in ons assortiment bedrukte ballonnen.

Kleurenkaart

Helium

Naast bedrukte ballonnen leveren wij ook helium. Wij leveren zowel helium voor particulier- als voor grootgebruikers. Kijk op onze helium pagina voor ons beschikbare assortiment helium.

Bekijk onze mogelijkheden op het gebied van helium